Rotary Club Saint George

What is Rotary?

Rotary is a world wide network of inspired individuals who translate their passions into relevant social causes to change lives and make lasting improvements in our communities around the world.

Our goals

01.

Promote peace

02.

Fight disease

03.

Provide clean water, sanitation, and hygiene

04.

Save mothers and children

05.

Support education

06.

Grow local economies

Club History

In the spring of 1997, a group of 20 businessmen and specialists with recognized activity in the county of Covasna were invited by the Rotary Club of Rijssen – Netherlands – to participate on a 30 day seminar where Rotarian activities were presented and the principles, goals and actions undertaken by club members during the more than twenty-five years since they were constituted.

The President's Message

Tisztelt olvasó, kedves barátunk! 2018-ban klubunk elérte a nagykorúságot, 18 évesek lettünk. Ez a szinte két évtized megkövetelné, hogy tegyünk egy számadást, amit egyébként házon belől meg is tettünk, de fontosabbnak tarjuk a jövő felé tekinteni, és ezt tervezgetni, pozitívan megélni. Célunk változatlan: jó példát statuálni, mutatni a következő nemzedéknek, segíteni azokon, akik egymaguk nem tudják céljaikat megvalósítani, továbbá cselekedeteinkkel olyan üzeneteket megfogalmazni, és lehetőségeket mutatni a közösségünknek, amely ennek a fejlődését biztosíthatja. Örömmel jelentjük, hogy idén megalakult a Rotaract, a 18-30 év közötti, Rotary-szellemiséget képviselők klubja. Velük, rajtuk keresztül is azon vagyunk, hogy inspiráljuk mindazokat, akik felelősen tudnak cselekedni magukért, családjukért és e térség lakóiért. A Nemzetközi Rotary 2018-2019-es mottója: Be the inspiration! Azaz szolgálj inspirációval, ihlettel a körülötted lévőknek. Mi ezen vagyunk, és kívánjuk, hogy minél többen akarjanak jó példát mutatni. Bizonyítsd be, hogy tudsz és akarsz tenni közösségedért, hagyd, hogy felfedezzünk, s majd klubunkban köszönthessünk!
Grubisics Levente
Rotary Klub Sepsiszentgyörgy elnöke

Donate

Help to defeat coronavirus!

Partners